';

The Quarter üllatab uue à la carte veganmenüüga

Novembri lõpuni on meie restoranis saadaval uus vegan à la carte menüü.

 

Valentin Tertõtšnõi The Quarter Chef De Cuisine

 

„Meie menüüdes on ka varasemalt olnud nii taime kui ka vegan roogasid üksiku magusroa või pearoa näol, kuid sellisel kujul pakume tervet vegan a la carte menüüd The Quarteris esmakordselt,“ sõnab The Quarteri peakokk Valentin Tertõtšnõi.

Praegusel ajal on restoranidel väga oluline pakkuda võimalikult mitmekülgseid ja erinevaid toiduvalikuid. „Viimaste aastatega oleme märganud, kuidas ühe enam soovitakse tellida taimetoidu või vegan roogasid. See viiski meid mõttele tuua esialgu paariks kuuks oma menüüsse erinevate valikutega vegan a la carte menüü,“ lausub Valentin.

Valentini enda vaieldamatu lemmik uuest veganmenüüst on kõrvitsa-kookospiima supp. „See supp sobib ideaalselt eelkõige sügisesse ja tegelikult ka talve. See on tõeliselt mõnusa ja kreemise maitsega ja teeb seest soojaks,“ kirjeldab Valentin ja lisab, „antud supp on meil varasemalt olnud ka in-room dining menüüs ja on olnud siiani üks populaarsemaid valikuid. Nii otsustasime selle tuua ka oma a la carte menüüsse.“

Valentin on Swissotel Tallinnas teada tuntud eksperimenteerija ja katsetaja, kes ikka ja jälle leiab uusi toiduaineid, mida kokku sobitada ning millega kõiki üllatada. Nii on veganmenüüs näiteks tema värskeim looming: sügisene peedisalat vaarikakastmega. „Ma tahtsin luua midagi peediga, kuid peet ise on üpris igav. Kui aga lisada peedile juurde hapukas vaarikas ja õun, on tulemus lihtsalt suurepärane“, lausub Valentin õhinaga. Sügisese peedisalati on Valentin just spetsiaalselt meie veganmenüü tarbeks loonud ning seni on see klientidelt saanud vaid positiivset tagasisidet. Teiseks täiesti uueks roaks on suvikõrvitsarullid tofuga, milles Valentin tooks eraldi välja sarapuupähklite ja tofu maitsete kooslust.

Valentini enda kõige lemmikum veganroog on aga peedi tartar meie tava a la carte menüüst. „Olin juba pikka aega tahtnud katsetada peedi ja kohvi maitsekooslust. Tulemus oli ootamatult hea ning seda sõnadega kirjeldada on keeruline. Tuleb ise proovima tulla“, nendib Valentin lõpetuseks.

Ootame kõiki maitsma meie uut vegan a la carte menüüd esmaspäevast pühapäevani Swissotel Tallinna 8. korrusel!

 

Recommend
Share
Tagged in